Klinisk undersøkelse med tannrens og proffesjonell bleking til kun 2990,- + Gratis AirFlow behandling 😁

Det nærmer seg Jul, vi utvider klinikken, og tilbyr derfor en pakkepris på komplett undersøkelse med røntgen, rens og bleking til en svært gunstig pris.
I tillegg får du gratis AirFlow behandling med på kjøpet! Du sparer 1800,- (Total verdi kr 4790,-)

Inkludert i kampanjen 

😃👇

  Klinisk undersøkelse
✓ Røntgenbilder
 45 minutter
✓ Tannrens
✓ AirFlow behandling 
✓ Profesjonell bleking

For trygg og sikker tannbleking starter vi alltid med en undersøkelse for å kvalitets sikre at behandlingen passer for deg. Om du er ny pasient hos oss og vi av faglige grunner ikke kan anbefale bleking betaler du kun 390,- for full underkelse, rens og AirFlow behandling 👍

Når vi er ferdig med undersøkelsen tar vi et avtrykk av dine tenner. Avtrykket sendes så videre til vårt laboratorium som etter 2-4 dager produserer ferdige blekeskinner tilpasset dine tenner. 

I tillegg til undersøkelse, rens og AirFlow får du dette inkludert i prisen til 2990,-!  Bleking alene koster normalt 3800,-


*Ingen forpliktelser

Hva er AirFlow
Airflow er en svært populær, effektiv og behagelig behandling der tennene saltblåses med trykkluft og vann. Behandlingen kan fjerne både belegg og ytre misfarging. 

Franz Jeger
Franz Jeger
14. October, 2020.
Anbefales for alle som vil ha spa-behandling for tennene! Å glede seg til å dra til tannlegen med tannlege skrekk hadde jeg aldri regnet med å oppleve😂. 👍👍👍👍👍 Alle tannlegene er flinke her.
Yngve Hansen
Yngve Hansen
15. September, 2020.
Jeg opplevde et profesjonelt og imøtekommende personale, behagelige omgivelser og en meget dyktig tannlege. Gode priser og ingen overbehandling. Kan anbefales på det varmeste!
Kjell Kaljord
Kjell Kaljord
11. September, 2020.
Cathinka er fantastisk grundig og dyktig! Dyktigste tannlegen jeg har hatt. Forklarer grundig hvordan ståa er, hva som må gjøres, og opplyser om priser for behandling. Hyggelige priser. Kan absolutt anbefales!
Trulz The Explorer
Trulz The Explorer
27. August, 2020.
Jeg har alltid hatt Tannlegeskrekk men det går mye bedre etter at jeg startet å gå til Grunerløkkas hus tannlegesenter. Jeg har Alexander som tannlege å han er en helt fantastisk tannlege! De andre er også veldig dyktige! Det er fornuftige priser for tannbehandling å man føler at man blir sett å tatt godt vare på. Jeg kan sterkt anbefale Grunerløkkas hus tannlegesenter til alle der ute.
Rikke Tjæreberget
Rikke Tjæreberget
21. November, 2019.
Jeg har alltid hatt tannlegeskrekk, men den er nå i ferd med å kurreres takket være dere! Alexander er en helt fantastisk tannlege som jeg anbefaler til alle. Jeg er helt sikker på at alle dere andre som jobber der også er minst like gode :) For en profesjonalitet, og måten dere behandler mennesker på gjør at man føler seg ivaretatt. Takk for at dere eksisterer! :)
Stephanie Frents
Stephanie Frents
19. November, 2019.
Veldig fornøyd med timen her. Dyktig (og behagelig) utført, rushet ikke med noe, prisen ble opplyst om når jeg satt meg ned i stolen. Fikk gode tips på slutten også. Beste jeg har vært borti, kommer lett tilbake.
Fredrik Brännström
Fredrik Brännström
26. June, 2019.
Jag måste bara ta tillfället i akt och ge Kathinka en applåd för de arbetet hon gjorde för mig idag. Jag har haft tandläkarskräck i hela mitt liv och har alltid vart rädd att gå till tandläkaren. Hon har ändrat uppfattningen min och jag kommer alltid boka tid hos dom i framtiden. Väldigt professionell, tog sig verkligen tid och lyssnade på mig. Jag anbefaller verkligen alla att gå till dom. Easy choise pep!! /F

Når du har fylt ut kontaktskjema vil en av våre 
hyggelige ansatte kontakte deg for timebestilling.

Velkommen til oss på Løkka.

Grünerløkkas Hus Tannlegesenter 👍

© 2022 Grunerløkkas Hus Tannlegesenter AS