Klinikken

Over 15 års erfaring på Grünerløkka

Vi er et topp moderne og hyggelig tannlegesenter sentralt på Grünerløkka i Oslo, bare 200 meter fra trikkestoppet på Birkelunden. Klinikken har heis og holder til i øverste etasje med panorama utsikt over hele Oslo by. Vi har nylig utvidet og totalrenovert klinikken til moderne og tidsriktig design med store og romslige behandlingsrom. I tillegg til rolig og behagelig atmosfære på venterommet kan du også slappe av på vår 70 kvadratmeters takterrasse mens du venter.

Vårt tannhelsepersonell består i dag av femten målrettede og flinke mennesker som sammen jobber for å gi deg profesjonell og trygg behandling. Grünerløkkas Hus Tannlegesenter har mange års fartstid i bransjen og er i dag en veletablert og anerkjent klinikk med flere tusen fornøyde pasienter fra hele Oslo. Vi er oppdatert på utstyr, systemer, teknologi og jobber kontinuerlig for å kunne tilby noe av det beste markedet har å by på. Alle våre tannleger følger retningslinjer for etisk behandling av pasienter fastsatt av Den Norske Tannlegeforeningen, samt godkjent av Statens Autorisasjonskontor for helsepersonell. Vi har bred kompetanse innen alle behandlinger og tilbyr i tillegg flere spesialisttjenester hos vår Oral kirurg.

Velkommen til en trygg opplevelse​

Bygården Grünerløkkas Hus har sitt opphav fra «Grünerløkka Folkets Hus» som tidligere var navnet på bygården fra 1932. På den tiden var det arbeiderbevegelsen som holdt til i lokalene som i dag disponeres av Teater Manu. I etasjene over var det tannlegevirksomhet gjennom flere generasjoner siden slutten av 30 tallet. I 2009 kjøpte tannlege Anielka Castrillo klinikken som ble starten på Grünerløkkas Hus Tannlegesenter slik vi kjenner det i dag.  

Møt våre behandlere

Anielka Castrillo

Tannlege
Godkjent implantatprotetisk behandler

Toofan Keshtkar

Tannlege
Invisalign behandler

Shoresh Afnan

Spesialist i oral medisin og oral kirurgi

Øvrig personell

Vi ser frem til å hjelpe deg med dine tannhelse behov og ønsker deg velkommen til oss på Grünerløkka.

Marla Castrillo

Daglig Leder

Erik Lomås

Resepsjonist

Olav Apelthun

Økonomi og drift