Tannbleking

Ønsker du et hvitere smil? Vi tilbyr trygg og effektiv tannbleking hjemme. Våre tilpassede blekeskinner og profesjonelle veiledning sikrer et strålende resultat. Kontakt oss for mer informasjon og bestill time.

Pakkepris

Komplett sjekk med røntgen, tannrens, Airflow og profesjonell tannbleking. 

Kr. 2990,-

Ønsker du deg et hvitere smil?

Da kan hjemme bleking være løsningen for deg.

Ved vårt tannlegesenter anbefaler vi et natt-blekingssett for å oppnå et hvitere smil – da lavere konsentrat av blekemiddel over lengre tid er bedre for emaljen. Prosessen begynner med en konsultasjon hos tannlegen, der vi vil vurdere tannhelsen din og bestemme om hjemme-bleking er egnet for deg.

Hvordan fungerer hjemmebleking?

Når du har bestemt deg for å gå videre med hjemme-bleking, vil vi ta avtrykk av tennene dine. Avtrykket sendes videre til vårt laboratorium som produserer blekeskinner som passer perfekt til dine tenner. Denne prosessen tar normalt 2-4 virkedager. Skinnene er laget av en myk, fleksibel plast som er behagelig å ha på seg. De er utformet for å passe tett rundt tennene dine og holde blekemiddelet på plass under behandlingen. Ved utlevering av skinnene vil tannlegen gi deg en grundig instruksjon om bruk, og du vil også motta et blekemiddel som er trygt og effektivt for å oppnå ønsket resultat. Instruksjonene du mottar sammen med blekeskinnene vil veilede deg om hvor mye blekemiddel du skal bruke, hvordan det påføres og hvor lenge du skal ha skinnene i munnen hver dag.

I løpet av blekingsperioden anbefales det å begrense inntaket av visse matvarer og drikkevarer som kan påvirke blekeresultatet og potensielt forårsake misfarging. Unngå eller begrens forbruket av sterkt fargede matvarer som kaffe, te, rødvin, brus og sauser som er tomatbaserte. Disse produktene kan misfarge og redusere effekten av blekingen. Det er også lurt å unngå tobakksprodukter som røyk og snus, da de kan forårsake gule tenner og misfarging.

Det er viktig å merke seg at noen mennesker kan oppleve midlertidig tannhypersensitivitet under eller etter hjemme-blekingen. Dette kan  føre til en økt følsomhet for varme, kalde eller søte matvarer og drikke. Hvis du opplever hypersensitivitet, trenger du ikke å bekymre deg.  Dette er normalt og vanligvis forbigående. For å hjelpe deg med å håndtere hypersensitivitet under blekingen, kan tannlegen anbefale ekstra fluorskylling eller bruk av en spesiell tannkrem mot ising. Fluor er kjent for å styrke tannemaljen og redusere sensitiviteten. Ved å bruke en fluorskylling eller tannkrem mot ising, kan du bidra til å redusere ubehag og beskytte tennene dine under behandlingen.

Ordinær pris for vårt tannblekingssett er 1800,- per kjeve og inkluderer blekemiddel til 5-8 dager med behandling.

Bestill en tannrens i dag

Vi vet at flere gruer seg for å bestille en rens hos tannlegen, men dette er viktig for å sikre at det ikke utvikler seg tannkjøttsykdommer eller andre komplikasjoner med tannhelsen din. 

Her på Grünerløkkas Hus Tannlegesenter er vi svært opptatt av at du skal føle deg trygg og ivaretatt. Vi har lang erfaring med pasienter som har tannlegeskrekk og finner de beste løsningene for hver enkelt pasient.