Betaling, Helfo og NAV

Få støtte til tannbehandling gjennom Helfo og NAV, og dra nytte av våre fleksible betalingsløsninger. Vi hjelper deg med å navigere støttesystemene for å sikre at du får den beste behandlingen til en overkommelig pris.

Betalingsalternativer og offentlig støtte for tannbehandling

Helfo

Mange av våre behandlinger kan gi offentlig støtte via Helfo. Her er det mange faktorer som spiller inn og det er lett å bli forvirret. Lider du av tannkjøttsykdom, sjelden medisinsk tilstand, nedsatt evne til egenomsorg eller andre medisinske tilstander, kan du har rett på offentlig støtte. Som førstegangspasient hos oss er det derfor viktig å oppgi helseinformasjon som kan være relevant i forhold til Helfo. Selve søknadsprosessen er noe tannlegen din vil gjøre for deg og noe du slepper å tenke på.

NAV

Vi har et godt samarbeid og har mange pasienter med økonomisk støtte fra NAV. 

Har du dårlig råd, kan du søke NAV om støtte til tannbehandlinger etter sosialtjenesteloven. 

Hvor mye du eventuelt får innvilget avhenger av behandlingsbehov og økonomi. Om du får rekvisisjon fra NAV, betaler du som regel en egenandel på 500,-. Vanligvis må du undersøkes av en offentlig tannlege først, men om det er akutt og smertelindrende behandling er nødvendig, har NAV mulighet til å skrive rekvisisjon på dette om du er i en vanskelig situasjon.

21 – 24 år?

Er du mellom 21-24 år i løpet av behandlingsåret og er folkeregistrert i Oslo, betaler du bare 25% av de offentlige takstene – uavhengig av  våre priser. Dette er et tiltak for å senke terskelen blant unge voksne til å oppsøke tannlege og opprettholde tannhelsen. Om du har frikort,  blir egenandelen lavere. 

Priseksempel:

  • Undersøkelse med røntgen og tann-rens: 170,- 
  • Kirurgisk fjerning av visdomstann: 451 – 503 
  • Panoramarøntgen: 46,- 
  • Fylling: 211 – 356,- 
  • Rotfylling: 964 – 1365,- 
  • Krone: 1411 
  • Implantat: fra 5526

Betaling

I tillegg til kort og kontantbetaling er vi også behjelpelig med nedbetalings løsninger gjennom vår samarbeidspartner Ressursbank.
 
Gjennom vår «tannlege konto» hos Ressursbank kan vi søke om finansiering på inntil 60.000,-  med 12 måneders rentefri nedbetaling. 
I tillegg kommer etablerings gebyr på 495,- samt fakturagebyr på 69,- pr mnd
 
Har du ytterligere spørsmål angående betalingsløsninger og priser er du velkommen til å ta kontakt.

Bestill en tannrens i dag

Vi vet at flere gruer seg for å bestille en rens hos tannlegen, men dette er viktig for å sikre at det ikke utvikler seg tannkjøttsykdommer eller andre komplikasjoner med tannhelsen din. 

Her på Grünerløkkas Hus Tannlegesenter er vi svært opptatt av at du skal føle deg trygg og ivaretatt. Vi har lang erfaring med pasienter som har tannlegeskrekk og finner de beste løsningene for hver enkelt pasient.