Implantat

Tannimplantat er moderne og permanente tannerstatninger som gir et fantastisk pent resultat og en naturlig følelse.

Implantat

Hva er et implantat?

Tannimplantat er moderne og permanente tannerstatninger som gir et fantastisk pent resultat og en naturlig følelse.

Noen ganger er det ikke mulig å lage verken kroner eller bro på grunn av manglende tannrøtter. Andre ganger er det bare ikke ønskelig å  bruke nabotenner for å erstatte tenner som mangler, og da kan man se på muligheten for å sette inn et implantat.  

Ved å erstatte tannrøttene med titanskruer får du en solid forankring og stabilitet for de kunstige tennene dine. Disse implantatene integreres  sømløst med kjevebenet og gir deg en langvarig løsning som både ser ut og fungerer som dine egne tenner. Et tann implantat gir også flere fordeler:

Implantater gir bedre tyggeeffektivitet og taleevne – sammenlignet med avtakbare proteser. 

De hjelper til med å bevare kjevebenet og forhindre nedbrytning av kjevestrukturen – som kan oppstå når tannrøtter mangler. Implantater kan være en livslang løsning med riktig munnhygiene og regelmessig tannlegeoppfølging.

Hvordan foregår prosessen?

Om du kvalifiserer for implantat, så er det vår Oral-kirurg som skrur implantatskruen i kjevebeinet. Når dette er gjort, må vi vente i 3-6  måneder på at skruen skal gro fast i kjevebeinet. Da først kan tannlegen ta avtrykk og lage krone som skrues fast i implantatet.

Hva koster et implantat?

  • Implantat m/ krone Kr. 27.000 – 32.000
  • Undersøkelse hos oral kirurg Fra kr. 1650,-

Våre tjenester

Bestill en konsultasjon i dag

Ønsker du å høre mer om mulighetene ved implantat? Snakk med oss. Bestill en konsultasjon hos en av våre dyktige tannleger i dag!