Invisalign

Ønsker du en diskré og effektiv måte å rette opp tannstillingen på? Invisalign tilbyr skreddersydde, gjennomsiktige skinner som er komfortable og nesten usynlige. Kontakt oss for en konsultasjon og oppdag hvordan Invisalign kan hjelpe deg med å oppnå et flott smil.

Hva er invisalign (usynlig tannregulering)?

Vi har flere tannleger som utfører usynlig tannregulering hos oss. Hos oss bruker et system som heter Invisalign. Invisalign er et avansert  system for tannregulering som bruker skreddersydde, plastskinner i en serie for å rette opp tannstilling og forbedre bittet.  Skinnene er gjennomsiktige, diskré og spesielt gunstig for voksne og tenåringer som ønsker å oppnå et flott smil uten at det er synlig for  andre – i motsetning til tradisjonell regulering.

En av de største fordelene med Invisalign er at det er nesten helt usynlig. Skinnene laget av myk og behagelig plast som er skånsom mot  tannkjøtt og munnslimhinner. Du kan oppleve en mild følelse av trykk når du bytter til en ny skinne i serien, men dette er normalt og  indikerer at tennene dine beveger seg. En annen fordel med Invisalign er at skinnene er avtakbare. Dette gir deg friheten til å fjerne dem når  du spiser, børster tennene og bruker tanntråd. Du kan fortsette å nyte favorittmaten din uten restriksjoner og opprettholde god munnhygiene  under behandlingen. Invisalign-behandlingen innebærer vanligvis også færre besøk hos tannlegen sammenlignet med tradisjonell regulering.  Du vil få flere sett med skinner med deg hjem, og du kan bytte dem selv i henhold til behandlingsplanen. Dette betyr mindre tid på tannlegekontoret og mer tid til overs i din ellers travle hverdag. 

Det er viktig å merke seg at ikke alle tannfeil kan behandles med Invisalign. I noen tilfeller kan tradisjonelle tannreguleringsmetoder være mer hensiktsmessige. Som din tannlege vil jeg nøye evaluere dine tannforhold og presentere for deg – de beste alternativene for å oppnå ditt ønskede resultat. Og hvis du ønsker et rettere smil uten å gå på kompromiss med utseendet ditt eller livsstilen din, kan Invisalign være den perfekte løsningen for deg.

For å starte din Invisalign-behandling, vil vi først gjennomføre en grundig undersøkelse av tennene og kjevene dine. Dette inkluderer vanligvis også røntgenbilder for å få et komplett bilde av din munnhelse og tannstillingsforhold. Disse diagnostiske verktøyene hjelper oss med å utvikle en individuell behandlingsplan som er skreddersydd for dine behov. 

Ved ditt første besøk vil vi også ta en digital scan av hele munnen din ved hjelp av en intraoral skanner. Denne skanningen gir oss et nøyaktig 3D-bilde av tennene dine og blir brukt for å utforme behandlingsplanen din og senere skinnene dine. Etter at vi har samlet all nødvendig informasjon, vil vi utvikle en detaljert behandlingsplan basert på dine mål og ønsker. Dette vil vise deg hvordan tennene dine vil bevege seg gradvis under behandlingen, og du vil kunne få en forhåndsvisning av det forventede sluttresultatet. Vi kan også gjøre justeringer og finjusteringer etter behov for å sikre at du oppnår et optimalt resultat. 

Når behandlingsplanen er klar, vil dine skreddersydde Invisalign-skinner bli produsert. Disse skinnene er laget av komfortabel, gjennomsiktig plast og er nummererte i den rekkefølgen de skal brukes. Du vil få en serie skinner som byttes ut i henhold til behandlingsplanen din, og i tillegg vil vi planlegge periodiske oppfølgingsbesøk for å overvåke fremgangen og sørge for at behandlingen går som planlagt. Vi kan gjøre justeringer og gi deg nye sett med skinner etter behov. Disse besøkene er også en mulighet for deg å stille spørsmål eller diskutere eventuelle bekymringer du måtte ha.

Pris avhenger av behandlingens omfang og kompleksitet.  

  • Invisalign (Usynlig tannregulering) Kr. 45000,- - 65000,-

Bestill en konsultasjon hos oss i dag!

Har du lyst til å gjøre noe med tannstillingen og få et penere smil? Med Invisalign er dette mulig å utføre på en svært diskret måte. Book en time hos en av våre dyktige tannleger i dag, så hjelper vi deg å rette opp i tannstillingen!